Kucsera, kokain, na és?

2015/08/06. - írta: piratix

Komolyan nem értem az embereket. Mit gondolnak kik ők? Azon kívül, hogy emberek, persze. De nem úgy, ahogy Hamvas Béla azt anno megálmodta. Miért gondolják, hogy az ő igazságuk a végleges, és hogy aki hibázik, az onnantól haljon meg. 

cocaine-drugs-funny-favim_com-286630.jpg

Kucsera Gábor, nem hibázott, csupán emberből van, még ha sportoló is. Legtöbbünk nem készült fel még kimagasló élversenyre (hülye kifejezés) , így fogalmunk sincs ennek a lelki és fizikai megpróbáltatásairól. (Szándékosan fogalmazok egyszerűen) (Nem!) (De!) (Túl sokat zárójelezek) (Ez így már öncélú) (Faszom)

Szóval, amit mondani akarok/szeretnék, hogy ki nem szarja le, hogy K.G. , - akinek egyébként kurva jó nő a felesége - , kokózott, ha amúgy nem ölt meg senkit. Láthatóan nincs összefüggés a két dolog között, és tényleg. Vagyis had csináljon már mindenki azt, amit akar. De hát törvénytelen! Igen, akkor meg ne. De kérdem én, szerintetek az ország hány százaléka tol valamit? A nagy többség alkoholista, jó, tudom, az menő. De akkor is! Kék eres vörös orral fog meghalni, egy kibaszott pöcegödör legmélyén. A temetési költség csak az elföldelés esetükben.

Engem kurvára nem érdekel, mit tol Gábor, ha amúgy megnyeri a világbajnokságot, meg az olimpiát, meg a gyermeke a városi szavaló versenyt. Őszintén, ezek sem nagyon érdekelnek, de hogy kokózott, végképp nem. Jól is néznénk ki, ha mindenkiről mindent tudnánk. Nem mernénk menni sehova. Vagyis én de, mert nem félek a drogosoktól. Akiktől félek, azok a hazug és kétszínű emberek. Tőlük, viszont nagyon!

Összességében végtelenül sajnálom ezt a kajakos fiatalembert, aki erősebb, mint én, és a csaja is jobb, mert nekem nincs. (miért, neked van, kötschög?) Ha edzés után bedob pár pálinkát a tizenharmadik békéscsabai kolbászlángos és kovászos uborka fesztiválon, majd kifekszik, valószínűleg páran még a vállát is megveregetjük, hogy ügyes voltál gyerek. Így viszont egy ország szidja csámcsogva, miközben a mikrójukban pattog a kukorica, mert az még legális. És ugye senki semmi olyat nem szokott, ami....  

Címkék: kokain kajak kucsera
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://piratix.blog.hu/api/trackback/id/tr377686042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én is kajakozok.. 2015.08.06. 22:59:45

Nem akarok hülyeséget mondani de én úgy tudom hogy a kokain be van tiltva és pont ez miatt ha rá jönnek hogy kokózol az dopingnak számítt, mivel stimulálja az ideg rendszert, tehát egy bizonyos szinten nem érzed a fáradságot ami egy 1000 méteres távon sőt akár melyik távon nagyon kulcs fontosságú dolog-hogy meddig bírod a többiekkel szemben a fáradsággal és a fájdalmakkal küzdeni... Szóval nyilván nem azért van ez a nagy zűr zavar körülötte mert az emberek faszok hanem azért mert ez nem legális... Gondolkozz el rajtra...nem tudom nem ismerlek szóval nem foglak kritizálni, én csak a véleményemet írtam le... Még ha szabad egy kérdést...te kajakozol szintén?

piratix · https://www.facebook.com/piratix.blog.hu 2015.08.06. 23:03:53

@én is kajakozok..: Én nem kajakozom , én kokainozom. :D Viccelek. Na szóval, jó a felvetés, de nálam okosabbak ezt így írják az interneten. Idézem. "Fontos tudni a dopping-használatra vonatkozó szankciókkal kapcsolatban, hogy a kokain rajta van a doppinglistán, de használatáért csak akkor jár automatikus eltiltás, ha a sportoló versenyen él a tiltott szerrel. A kokaint ugyanis tudatmódosító hatása miatt szívják fel a csaló versenyzők, így nem éreznek fájdalmat – izomfájdalmat sem – a sportesemény közben. Furcsa módon a versenyen kívüli kokainfogyasztásra nincs szankció a sportban."

Regggie 2015.08.07. 13:07:17

Már nem azért, de baromságokat írkálsz. Hibázott. Azzal egyetértek, hogy nem érdekel mit csinál versenyen kívül, ő is emberből van. Viszont élsportolóként tökéletesen tisztában van vele, hogy mennyit ellenőrizgetik őket, és a kokó bizony hamar kibukik. Ennyi. Stresszelt? Igyon, kurvázzon, akármi..de nehogy már a kokain az egyetlen eszköz a levezetésére. Mindjárt megsajnálom szegényt.. Legalább beismerte, nem beszélt mellé. Ez mondjuk becsülendő. Elcseszte, ennyi.
süti beállítások módosítása